Birçok dizide rol alan, genç ve başarılı oyuncu Tülin Ece, son günlerde oyunculuğu ile değil değişimi ile magazin basınının gündeminde. Sefirin Kızı, Yılanların Öcü gibi birçok başarılı dizide rol alan Tülin Ece'yi bir çoğumuz Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile tanıdık. Kumral halleri, keskin bakışları ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun son halini görenler inanamıyor. Saçlarını sapsarı yapan, kaşlarının rengini açan Tülin Ece son hali ile bambaşka biri oldu. Görenler bu kim demekten kendini alamadı. Birçok kişi ise Tülin Ece Yazkan'ı hasta sandı. Fakat gerçek ortaya çıktı. İmaj yenileyen Tülin Ece, kendi istediği ile sarışın olmayı seçti ve büyük bir değişim geçirdi. Peki kimdir Tülin Ece Yazkan, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? 

Şimdilerde sarışın olan ve değişimiyle çok şaşırtan Ece hakkında sosyal medyada "Bunu kendine neden yaptın", "Çok şaşırdım", "Tek bir soru neden", "Gördüğüm en değişimli estetik" yorumları yapıldı.

TÜLİN ECE YAZKAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Tülin Ece Yazkan, 28 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Tülin Ece Yazkan, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayınlanan ''Yılanların Öcü'' dizisi ile yaşayan Tülin Yazkan, daha sonra Yazın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası, Ufak Tefek Cinayetler gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ''Sefirin Kızı'' dizisinde Menekşe karakterine hayat veren Tülin Yazkan, 1.62 metre boyunda, 45 kilo ve Balık burcudur.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2021- Evlilik Hakkında Her Şey (Güneş) (TV Dizisi)2019 – Sefirin Kızı (Menekşe) (TV Dizisi)2017-2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Merve'nin gençliği) (TV Dizisi)2017 – Kırlangıç Fırtınası (İnci) (TV Dizisi)2016 – Bodrum Masalı (İpek) (TV Dizisi)2015 – Yaz'ın Öyküsü (Öznur) (TV Dizisi)2014 – Yılanların Öcü (TV Dizisi).