Astrolog Nuray Sayarı 31 Ocak 1971 doğumlu. 52 yaşındaki ünlü astrolog İstanbul doğumlu ancak aslen nereli bilinmiyor. İstanbul’da ailesinin en büyük kız çocuğu olarak doğmuştur. Nuray Sayarı'nın annesi aslen Mısır Kahire'li. Nuray Sayarı'nın hayatı 'ölümle' başlamış desek yalan olmaz. 40 günlükken zatürre geçiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, havale geçirmesi sonrası öldü sanılarak morga kaldırılmış. Ardından yaşardığı anlaşılan Nuray Sayarı resmen iki kez doğmuş! Hakan Uman adından bir erkek kardeşi olan Nuray Sayarı'nın babası kim, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtları ise bilinmiyor. 

NURAY SAYARI'NIN ANNEANNESİ DE ESKİ BİR ASTROLOG ÇIKTI

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Nuray Sayarı çok zorlu ve fakir geçen bir çocukluk yaşamı oldu. Sayarı, Kahire’de Astroloji eğitimi aldı. Hindistan’a gitti orada çeşitli teknikleri öğrendi. 1991 yılında Astrologluk yapmaya başlayan Nuray Sayarı’ın anneannesi de çok eski bir Astrolog. Astroloji ve tarot bilimi ile ayarı, günlük, aylık burç yorumları da yapmakta, düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmaktadır. Kendi hayatında yaşadığı başarıların, pozitif düşünce gücüne bağlı olduğuna inanan Nuray Sayarı, Astrolojinin bilimsel, felsefi ve sezgisel boyutlarını inceleyerek, kişinin kendisini ve diğer insanları anlamak için astrolojiyi psikolojik bir araç olarak nasıl kullanacağını açıklamaktadır. İnsanların haritasındaki kimiz, neyiz, nasıl bir hayat yaşayabiliriz, sorularını, nasıl ve ne zaman çözebileceği konusunda yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda düşünce gücüyle ilgilenen ve her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar yaparak bireylere yardımcı olmaktadır. Sayarı, insan hayatında çok önemli olan pozitif düşünce gücünü kullanmayı da öğretiyor.

NURAY SAYARI EVLİ Mİ, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Nuray Sayarı, Aşkın Sayarı adlı işadamıyla 1989 yılında evlendi. Nuray Sayarı'nın bu evlilikten 1988 yılında Doğuş Sayarı, 2006 yılında da Ogan Sayarı adlı iki oğlu oldu. Nuray Sayarı 2020 yılında eşinden ayrıldı. Ayrılık nedeni ise şiddet, darp ve aldatmaydı. O dönem Nuray Sayarı aldatılma hikayesiyle ilgili bomba açıklamalar yapmıştı. İşte Nuray Sayarı'nın eşinden gördüğü şiddeti anlattığı o sözleri...

"Çok ciddi travmalar yaşadım, ergenlik yaşındaki oğlum babasının bu durumlarıyla yüzleşmesi, evine götürüp kankasıyla tanıştırıp çocuğun maruz kaldığı tramvadan dolayı yayında patlama yaşadım. Ben beyefendiyi çok sevdim. 25 senemizi çok mutlu geçirdik, tehditlerinden dolayı artık susmuyorum. Son kez konuşuyorum; utanıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Ne adalet olarak affediyorum, ne de insan olarak affediyorum. Kayınvalidem, kayınpaderim ve görümcemle el ele verdik artık susmuyorum. Bu zamana kadar neden sustum; arkamda bir ailem olmadığı için sustum.

NURAY SAYARI: EŞİM BENİ ALDATTI!

Ben eşimi aldatmadım o beni aldattı. Belgelerin hepsi verildi bunları nasıl açıklayacak. Evliliği boyunca aldatan bir kadınla neden evli kalmış peki? Sormazlar mı ’31 yıl nasıl evli kaldın’ diye… Aldatılan benim. Ben bir astroloğum, başkalarının hayatlarını yorumlayan bir insanım. Bunları görüp kendisine söylediğimde ‘ruh hastası’ deyip hastaneye yatmamla suçluyordu.

O KADINLA AYNI EVDE YAŞIYORLAR

Bu kadınla hala aynı evde yaşıyorlar. Birlikte olduğu kişi de evli. Kendisine zina davası açtım. Bu ilişkiyi biliyordum ama benim çocuğumla ‘kankam’ diye tanıştırıyor o kadını. Çocuğumun yanında uygunsuz hareketler yapıyorlar. Sizin cinsel münasebetinize çocuğum niye şahit olsun? Beni çıldırtan da bu oldu. Hangi anne buna katlanabilir? Ben çocuklarıma dayak yediğimi söylemedim. Çocuğum o zamanlar 9, 10 yaşındaydı. Çocuğumun psikolojisi bozulmasın diye sustum. Babaya aşık bir çocuktu, şimdi babasından nefret ediyor. Elimde bütün belgeler var zamanı gelince hepsini paylaşacağım. Ben astroloji yoluyla olayları çözdüm. Bütün delilleri, tanıkları buldum. Bu olaylar yaşanmadan 5 yıl önce kendisine ‘bak başak burcu bir kadın hayatına girecek, 2020’de biz boşanmazsak bir daha bize bir şey olmaz’ dedim. İşsiz güçsüz yaşan bir adamdı. Mesleğimi küçümsüyor, neden bu zamana kadar ben sana baktım. Madem karına saygın yok, yediğin ekmeğe de mi saygın yok? Ben ayrılmak istediğim zaman ölümle tehdit etti.