FOX TV'nin yeni dizisi reytingleri alt üst etmeyi başardı. Kısa sürede adından söz ettiren Adım Farah'ın hayran kitlesi kısa zamanda oldukça büyüdü. Adım  Farah'ın Fox'ta yayınlan 5.son bölümü yine nefes keserken hayranlarından tam not aldı. Adım Farah'ın final sahnesiyle  birlikte dizinin sevenlerini yeni bölüm heyecanı sardı. Adım Farah'ın yeni bölümünü merak eden hayranları 7.yeni bölüm tanıtımı araştırıyor. Peki Adım Farah 7.bölüm fragmanı yayınladı mı?

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Adım Farah bu hafta yayınlanacak mı?

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fox TV ekranlarında beğeniyle izlenen Adım Farah dizisinin yeni bölümü 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'da

ADIM FARAH DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

FOX  TV!nin sevilen dizisi Adım Farah 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYRAK İZLEBİLİRSİNİZ.

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Farah'ın yalan söylediğini öğrenen Tahir büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Artık Tahir'in evinde kalamayacağını düşünüp, eve dönmek için hazırlanan Farah, Tahir'i karşısında bulur. Tahir ona bir şans daha verse de, Farah kendi doğrusundan vazgeçemez ve yüzleşmeleri kaçınılmaz olur. İfade vermekten başka bir çaresi kalmayan Farah'ın kapısını ise tüm problemlerini çözüme kavuşturmak için hiç beklenmedik sürpriz bir misafir çalar.

Farah ise Tahir'in sürpriz teklifinden çok etkilenmiştir.

Ancak bu sırada Mehmet, Gönül'ün erkek arkadaşının Kaan olduğunu öğrenir ve gözü hiçbir şeyi görmez ve Kaan'ı tutuklar. Mehmet'in Tahir'e teklif edeceği anlaşma ise, tüm olayları başka bir yöne saptıracaktır.