14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine 7 gün kalırken, AK Parti Cumhur İttifakı tam kadro olarak Atatürk Havalimanı'nda miting için toplandı. 1 milyon katılımın hedeflendiği mitinge insan akını yaşandı. Mitinge 1 saat kala TRT Haber'de geçen bilgiye göre 1 milyon katılım hedefi aşıldı. Peki AK Parti Cumhur İttifakının Atatürk Havalimanı'nda düzenlene mitinge kaç kişi katıldı? AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul mitinginde kaç kişi var?

AK Parti Cumhur İttifakının Atatürk Havalimanı'nda düzenlene mitinge kaç kişi katıldı? 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine 1 hafta kalırken, AK Parti Cumhur İttifakı tam kadro olarak Büyük İstanbul mitingi için Atatürk Havalimanı'nda toplandı. Büyük bir coşkula miting alanına giriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi rakkamı açıkladı. Peki AK Parti Cumhur İttifakı mitingine kaç kişi katıldı? AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul mitinginde kaç kişi vardı, kaç kişi katıldı?

AK Parti Cumhur İttifakının 'Büyük İstanbul' mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı İstanbul'da düzenlenen Büyük Mitinge 1 milyon 700 bin kişi katıldı. Vatandaşlar bayrak ve pankartlarla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne akın etti.