atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 27. bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Aldatmak'ın 28.yeni bölümünü izleyeciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü merak edenler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Aldatmak 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı  dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ARİFE GÜNÜ YENİ BÖLÜM VAR MI?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 27 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ALDATMAK 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yeşim'in Tarık üzerinden kurduğu plan suya düşer. Hırsından gözü dönen Yeşim artık tehlikeli bir yola girip yeni hamlelerine hazırlanmaya başlamıştır.

Tüm aile Tolga sayesinde öğrenilen gerçekler ile bir nebze de olsa rahatlamıştır. Ancak Oltan'ın kötülükleri ile yeniden yüzleşen Tolga'yı zor zamanlar beklemektedir.

Oylum ve Güzide arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Güzide, Ozan için ne kadar mutluysa Oylum için bir o kadar endişelidir. Güzide'nin karşı çıkmasına rağmen Oylum istediğini yapmaktan vazgeçmez. Behram'ın, aşkı için yaptığı her hamle Oylum'u etkilemeye devam eder. Behram, Oylum ve ailesine yakın olmak için elinden geleni yapsa da karşısında Güzide'yi bulur.