atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 28. bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Aldatmak'ın 29. yeni bölümünü izleyeciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü merak edenler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Aldatmak 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı  dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ARİFE GÜNÜ YENİ BÖLÜM VAR MI?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 4 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ALDATMAK 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Zelis'in Yeşim ile akrabalığının ortaya çıkması bomba etkisi yaratır. Güzide bu tesadüfe şüpheci yaklaşırken Ozan'ın Zelis'e bakış açısını sorgulamasına sebep olur. Masumiyetini kanıtlamak için çaresiz kalan Zelis, kendini Oltan ile ilgili tehlikeli bir görevin içinde bulur.

Diyarbakır'dan tanıdık bir yüzün ortaya çıkışı Behram cephesinde şartların değişmesine sebep olacaktır. Oylum kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulunca Behram, Oylum'un canı için kendininkini tehlikeye atar.

Sezai'nin davasına kendini iyiden iyiye vermiş olan Güzide, bir yandan da Tarık ile ilgili radikal bir karar almak zorunda kalır. Ancak bu kararı, onu asla tahmin edemeyeceği bir sonuca götürecektir