Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısı gündemden düşmüyor. Sarı-kırmızı taraftarların gönlünde adeta taht kuran Icardi'nin golü sonrası statta çalan şarkı dillere pelesenk oldu.

Art arda yıldız transferler yapan Galatasaray, taraftarın dört gözle beklediği Mauro Icardi transferini Aşkın Olayım şarkısıyla hazırlanan özel videoyla duyurdu. Sosyal medyada gündem olan video, sarı-kırmızılı taraftarı coştururken, şarkının söz yazarı şarkıcı Onur'dan tepki geldi.

Kendi hesabından söz konusu videoyu alıntılayan Onur, "İzinsiz, habersiz, böyle işlere kalkışıyorsunuz, ah alıyorsunuz. Tertemiz başlamak varken niye böyle hırsızca dönüyor bu işler bu ülkede?" paylaşımını yaptı ve kısa süre sonraı bu hikayeyi kaldırdı.

Gelen tepkilerden sonra yeni bir paylaşım daha yapan Onur Özdemir, "Arkadaşlar ben her yerde şarkı taraftarındır demiştim; yönetime sinirlenmem de, kimsenin benimle iletişime geçmemesiyle alakalıydı. Birazcık kıymet görmek istiyoruz, sadece bu. Olay bir telif mevzusuyken bambaşka yerlere çekildi. En başta kalp kırmak bana yakışmaz, o yüzden tüm camiadan ve taraftarlardan özür diliyorum." dedi.

İşte olay olan Aşkın Olayım Galatasaray Özel Videosu...