ATV ekranlarının kısa sürede büyük beğeni ile takip edilen dizisi Ateş Kuşları'nın son bölümü hayranlarından yine tam not aldı. Ateş Kuşları'nın final sahnesiyle birlikte dizinin hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölümü merak eden hayranları Ateş Kuşları 14.bölüm fragmanı araştırıyor. Ateş Kuşları 14.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyici tarafından merak ediliyor

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA BYAYINLANACAK?

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları dizisi 14.bölümü ile 28 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları 14.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sabit'in kamyonun önüne atlaması her şeyi değiştiriyor

Sabit'in Gülayşe'yi kaybetmenin acısıyla kendini bir kamyonun önüne atması her şeyi değiştirir. Ateş Kuşları'nın büyük öfkesi, Hacer'in hem onları hem de geçmişi anlamak için bir adım atmasına sebep olur.

Çatal, babası olduğunu Barbaros'a söyleyecek mi?

Barbaros'un Menderes'i keşfetmesiyle panikleyen Çatal, Barbaros'a oğlu olduğunu söylemeyi kafasına koyar.

Gülayşe, Barbaros'un polis olduğunu öğreniyor!

Gülayşe'nin zamansız aşk ilanıyla sarsılan Barbaros, Gülayşe'ye yalan söylemeye devam etmeye dayanamaz ve ona gerçekleri anlatmaya başlar. İlk adım, polis olduğunu söylemektir.

Sabit herkesi şaşkına çevirecek

Geçmişte Köksüzler, şimdi Ateş Kuşları hem hüzünle hem sevinçle yoğrulmuş bir bayramı yaşarken, Sabit hepsini şaşkına çevirir.