ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Ateş Kuşları'nın 2. Sezon Fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla en çok konuşulan diziler arasına giren Ateş Kuşları'nın yeni sezonunun ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen 'Ateş Kuşları' için geri sayım başladı. Tanıtımda Gülayşe ve Kara'nın nikah masasına oturması ve Barbaros'un nikahı basması seyircide merakı arttırırken sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte Ateş Kuşları'nın 2.sezon yani 22. bölüm fragmanı...

ATEŞ KUŞLARI 2.SEZON NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonu yakında sizlerle.

ATEŞ KUŞLARI'NA İKİ YENİ OYUNCU!

Yapımı Mehmet Bozdağ'a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Yıldız Aşanboğa'nın yaptığı Ateş Kuşları için heyecanlı bekleyiş sonra eriyor. Yeni bölümler Eylül'de atv'de izleyici ile buluşuyor.

Dizinin kadrosuna başarılı oyuncular Bülent Polat ve Emin Gürsoy dahil oldu.

Son olarak atv'de Bir Zamanlar Çukurova'da Gaffur karakterine hayat veren Bülent Polat yeni sezonda Ateş Kuşları'nda 'Feza' karakteriyle karşımıza çıkacak.

Sevilen oyuncu birçok dizi, film ve tiyatroda rol almıştı. 

ATV'nin reyting rekorları kıran Bozdağ Film imzalı dizisi 'Kuruluş Osman'da 'Kumral Abdal'a hayat veren Emin Gürsoy yeni sezonda Ateş Kuşları'nda...

ATEŞ KUŞLARI'NIN KONUSU NEDİR?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.