ATV ekranlarında 23 Temmuz Pazar (Bu akşam) izleyiciyle buluşacak olan Vermem Seni Ellere dizisinde heyecan dorukta. Vermem Seni Ellere 6.bölümüyle ekranlara gelecek. Emre Bey ile Buse Meral’in başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

VERMEM SENİ ELLERE 6.BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Vermem Seni Ellere dizisinin bu haftaki 6.bölümünde neler yaşanacağını merak ediliyor. Vermem Seni Ellere'nin yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Vermem Seni Ellere 6. bölüm full izle, ATV Vermem Seni Ellere izle, Vermem Seni Ellere yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Vermem Seni Ellere dizisinin 6.bölümü...

VERMEM SENİ ELLERE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vermem Seni Ellere dizisinin yeni bölümü 23 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

VERMEM SENİ ELLERE SON BÖLÜM NE OLDU?

Zeliş, her şeyden habersiz, Mehmet'le Hande'nin kurduğu evde, her şeyi öğrenmek üzeredir. Hande'de Zeliş'in varlığından habersiz onca hayalle dayayıp döşediği eviyle vedalaşmaktadır. Zeliş'in, her şeyi öğrenecek olması en başta onun planlarını suya düşüreceğinden Zeliş'i oradan göndermek için elinden geleni yapar. Zeliş, yine Mehmet'in geçmişine teğet geçmiş, gerçekleri öğrenememiştir. Ama bu, öğrenmeyeceği anlamına mı gelmektedir? Mehmet, bu sırrı daha ne kadar saklayacaktır? Zeliş'in Hande ile olan arkadaşlığı Mehmet'i fazlasıyla rahatsız etmeye başlamış, Hande ve Zeliş'in birlikte organize ettiği yöresel ürün pazarına gitmeyi reddetmiştir. Ama Mehmet o etkinliğe baş düşmanlarından birinin daha gittiğini öğrendiğinde kayıtsız kalabilecek midir? Mehmet, Zeliş'e çok sinirlidir. Zeliş yine kendi bildiğini okumuş hem Soner'in hem de Hande'nin ekmeğine yağ sürmüştür. Ama öyle bir şey olur ki Mehmet ve Zeliş; aralarındaki bağın kolay kolay kopmayacağını anlar. İlk defa birbirlerine karşı çok açık ve itirafa çok yakın oldukları anda Zeliş; Mehmet'le arasındaki o büyük engelle karşılaşır.

VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM İZLE

VERMEM SENİ ELLERE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Emre Bey ve Buse Meral'in başrollerinde buluştuğu dizinin çekimleri için Ordu'ya gitmeye hazırlanan oyuncular, okuma provasında bir araya geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle yakında ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş'le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet'in hikayesini anlatıyor.

VERMEM SENİ ELLERE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Emre Bey ve Buse Meral'i başrollerde buluşturan Vermem Seni Ellere kadrosunda; Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor.