Ben Bu Cihana Sığmazam 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu 34. son bölümün nefes kesen final sahne bitimiyle birlikte aranmaya başlandı.  ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü 13 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Peki BBCS 34.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan gibi sevilen oyuncularının yer aldığı dizinin fragmanları bu hafta yayınlanacak mı?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi her Salı saat 20:00'da ATV izleyicisiyle buluşuyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM FRAGRMANI YAYINLANDI MI? 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 35.bölüm fragmanı yayınlandı.  FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ben Bu Cihana Sığmaz Doktor Azra'yı kim oynuyor, gerçek ismi ne? Instagram hallerine bakın Foto Galeri: Ben Bu Cihana Sığmaz Doktor Azra'yı kim oynuyor, gerçek ismi ne? Instagram hallerine bakın

Ben Bu Cihana Sığmazam 32.Bölüm Fragmanı Nefes Kesti Video: Ben Bu Cihana Sığmazam 32.Bölüm Fragmanı Nefes Kesti

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sezon finali ile de alakalı ortaya atılan iddialar mevcut. Bİrsen Altuntaş'ın haberine göre Ben BU Cihana Sığmazam Haziran ayının 2. haftası sezon finali yapacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DA ŞOK AYRILIK

Ben Bu Cihana Sığmazam salı akşamları izleyecileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.  “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi atv‘nin “Kuruluş Osman“, “Aldatmak“, “Ateş Kuşları” ve “Kardeşlerim“le beraber yeni sezona taşıyacağı dev bütçeli dizileri arasında yer alıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Güzel Adamlar Medya şirketinin imza attığı dizi 35. bölümde sezona ara verecek ve eylül ayında tekrar ekrana dönecek. Dizinin sezon finalinde bomba bir ayrılık yaşanacak. Başarılı aktör Engin Benli‘nin hayat verdiği “Tatavlalı” karakteri ekibe veda edecek.

BBCS'ın Leyla’sı Ebru Özkan‘ın diziye devam edip etmeyeceği de merak edilen sorulardan biri… Kulislerden sızan bilgilere göre yeni bir değişiklik olmazsa ünlü oyuncu diziye devam edecek.