Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. ATV'nin  Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. İlgiyle izlenen dizide yer alan 24. bölüm final sahnesiyle BBCS'a veda eden Ethem Marna karakteri merak edildi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Ethem Marna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Ethem Marna karakterini kim canlandırıyor?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM ÖZETİ: 

Cezayir, Tatavlalı'nın İstanbul sokaklarında kurduğu uyuşturucu organizasyonunu bitirmesi için Kurban Baba'yı görevlendirir. Kurban, Tatavlalı'ya sert bir operasyon düzenler. Cezayir ve arkadaşlarının düzenine çomak soktuğunu öğrenen Tatavlalı hırslanır ve karşı atak için plan kurmaya başlar.

Cezayir, yıldırım nikahıyla evlenen Azamet ve Melike'ye şık bir düğün yapmaya karar verir. Cezayir'in bu düğün sırasında Leyla'ya yapmayı planladığı bir sürpriz vardır. Cezayir'in Leyla'ya yapacağı bu sürprize Firuze'de şahit olur.

Süheyla ve Ethem, çocuk sahibi olacağı üzere Ethem ailesiyle daha güvenli bir hayat yaşamaya karar verir. Bu konuyu Cezayir'e danışır ve ondan icazet ister.

Tatavlalı, Cezayir'le yakınlaşan Sabit'in artık kendisine faydası olmayacağını anlar. Bu nedenle Tito'ya ailesiyle ilgili ısrarla öğrenmek istediği bilgiyi verir ve Tito'ya geçmişte ailesini öldüren kişinin Sabit olduğunu söyleyerek Sabit'i Tito'nun hedefine oturtur. Tito intikamını almak için Sabit'in oğlu Sait'i öldürmeye çalışırken karşısında ona engel olmaya çalışan hiç umulmadık birini bulur ve onu öldürür.

Kurban Baba, Tatavlalı'nın sokaklardaki hakimiyetini kırabilecek mi? Firuze, Leyla ve Cezayir'in yakınlaşmasını nasıl karşılar? Ethem, daha sakin bir hayata geçebilmek için Cezayir'den icazet alabilecek mi? Tito, Sabit'ten intikam almak isterken kimi öldürmek zorunda kalacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi sezon finali ile de alakalı ortaya atılan iddialar mevcut. Bİrsen Altuntaş'ın haberine göre Ben BU Cihana Sığmazam Haziran ayının 2. haftası sezon finali yapacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ETHEM MARNA KİMDİR?

Cezayir'in kız kardeşi Canan'ın kocası. Dışarıdan dikkat çekmeyen mütevazı bir adam. Asıl mesleği muhasebecilik ancak bir gün Cezayir eniştesi olan Ethem karakterini Kerem Kupacı canlandırmaktadır. Kerem Kupacı, 7 Şubat 1971 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.Hayat Bilgisi dizisindeki "Pikaçu Kerem" karakteriyle tanınmaktadır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ETHEM ÖLECEK Mİ? 

Ben Bu Cihana Sığmaz'ım yayınlanan son bölümünde Ethem karakteri Firüze'yi korumak isterken kendini feda etti. Cezayir'in final sahnesinde söylediği sözler ise duygulandırdı. 

r

KEREM KUPACI KİMDİR?

Kerem Kupacı,  7 Şubat 1971 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra sırasıyla Dikkat Bebek Var, Evimiz Olacak Mı?, Mahallenin Muhtarları ve Baba Evi gibi dizilerde rol almıştır.

Bunun yanında Kahpe Bizans ve televizyon için çekilen Çilekli Pasta adlı filmlerde oyunculuk yapmıştır.

2000 yılında Şekerbank, 1999 yılında Demirbank ve yine aynı sene çektiği bir de Algida reklamı bulunmaktadır.

Perran Kutman'ın başrolünde olduğu ve 2003 yılında yayın hayatına başlayan Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu Kerem olarak tanınan  Keramettin Güçverir karakteriyle ivme yakalamıştır.

ATVde yayınlanan Bedel adlı dizide oynamıştır. Ayrıca yine Atv'de yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde oynamıştır.

2010-2011 yılları arasında Trt 1 de yayınlanan Elde Var Hayat dizisinde Rıfat Sancaklı karakterini canlandırmıştır.  Kırgın Çiçekler isimli dizide Sedat karakterini canlandırmıştır.

Son olarak atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ethem karakterini canlandırmıştır.

KEREM KUPACI İLE ASLIHAN GÜRBÜZ EVLENDİ Mİ?

Yıllardır kamuoyunda Aslıhan Gürbüz'ün 2011-2014 yılları arasında Kerem Kupacı ile evli olduğu biliniyordu.

Konu hakkında açıklama yapan Gürbüz, "10 yıldır evlenmemiş kadına boşanmış muamelesi yapıyorsunuz" diyerek evlilik haberlerini yalanladı.