Benim Güzel Ailem 8.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem 7. bölümüyle seyircisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Sımsıcak hikayesiyle yaz sezonunu hareketlendiren Benim Güzel Ailem’in 8.bölüm 2.fragmanında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yakın bir zaman önce yayın hayatına başlangıç yapmış olmasına rağmen geniş bir hayran kitlesine kavuşan Benim Güzel Ailem’de dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Peki Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ne? Benim Güzel Ailem 8. bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

BENİM GÜZEL AİLEM 8. BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü 16 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

BENİM GÜZEL AİLEM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Feryal Oğuz’un ortadan kaybolması üzerine dokuz doğurur ve etrafına oğluyla ilgili sitemlerde bulunur. Oğuz ise Feryal’in oğlu olduğunu Damla’nın öğrenecek olmasından dolayı panik halindedir. Ferdi kendini iyice oyunculuk dünyasına kaptırır ve bir star edasıyla dolaşır. Öznur bu değişim karşısında şaşkın bir şekilde durumu sorgulamaktadır. Sina’nın annesi Ayten, Canan’a oğlunun psikolojik olarak zor bir süreçten geçtiğini söyler ve yardım eli uzatmasını ister. Sina ise yetiştirilme tarzından dolayı Damla’ya dert yanar ve şımartıldığını söyler. Rasimlerin karşı köşesindeki ev satılır ancak satın alanın kim olduğunu öğrenemez ve ailece bu gizemli kişiyi merak ederler.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Büyük bir aile tüm çocuklarını evlendirmiştir. En küçük kızlarının düğün günü diğer 3 kardeşte ellerinde bavulla çıkıp gelir. Hepsi eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Evin küçük kızı Damla’da evlenmeyeceğini söyler ve evden çıkar. 

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncuları arasında; Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç ve Nergis Kumbasar yer alıyor.