ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Küçük Gün Işığı 32. son bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Bir Küçük Gün Işığı son bölüm final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Bir Küçük Gün Işığı 33. yeni bölüm fragmanı araştılıyor. Peki Bir Küçük Gün Işığı 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Berk Oktay ve Seray Kaya gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı bu hafta yayınlanacak mı?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle hayranlarıyla buluşacak.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin sevilen dizi Bir Küçük Gün Işığı 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Fırat, Cemil'in diğer vasiyetini okumuş, Ümran'a hesap sorar. Ümran, Cemil'in, Fırat'ın öz babası olmadığını kabul etmek zorunda kalır ama onu öldürdüğünü kabul etmez. Fırat tüm hayatının yalandan ibaret olduğunu anlamış, artık tek güvendiği kişi Elif'tir. Elif tüm bu olanlardan sonra boşanmak için başlattığı işlemleri durdurur. Fırat bahçede Ümran'ın, Cemil'i zehirlemek için kullandığı bitkiyi bulur. Ümran bitkiyi daha önce görmediğini söyler ancak Fırat kendini ortaya atınca gerçeği itiraf eder. Fırat, Ümran'ı evden kovar ve Dila'dan tüm bu olanları saklamaya karar verir. Ancak Dila, Sude sayesinde gerçekleri öğrenir ve gözünü öfke bürür. Elif, kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelen Dila ve Ümran'ın arasında kalır.