ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Küçük Gün Işığı 34. son bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Bir Küçük Gün Işığı son bölüm final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Bir Küçük Gün Işığı 35. yeni bölüm fragmanı araştılıyor. Peki Bir Küçük Gün Işığı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Berk Oktay ve Seray Kaya gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı bu hafta yayınlanacak mı?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni bölümü 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle hayranlarıyla buluşacak.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin sevilen dizi Bir Küçük Gün Işığı 35. yeni bölüm fragmanı  yayınlaadı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Elif, Fırat'ın kendisini Sude'yle aldattığını öğrenir ve yıkılır. Fırat çok pişmandır ama Elif'in dünyası altüst olmuş, artık kime güveneceğini bilmiyordur. Elif, Güneş'i de alıp evden ayrılmak ister ama Ayten, bu şekilde davranarak Güneş'i arada bıraktığını söyler. Fırat, Sude'den şehri terk etmesini ister. Elif onu istemese de o Elif'ten vazgeçmeyecektir. Bu sırada Sinan, Dila'dan sözde kocasının önü dövdüğünü öğrenir ve konağı başar. Fırat ve Sinan karşı karşıya gelirken Sinan, Fırat'a, Elif'ten uzak durmasını söyler ve işler sarpa sarar. Fırat, Sinan ve Elif arasında neler olduğunu anlamaya çalışırken Sude'nin hamile olduğunu öğrenir. Fırat ya bu bebeğe sahip çıkacak ya da Sude bebeği aldıracaktır. Fırat bir yol ayrımındadır. Elif ise konağa döndüğünde beraberinde Fırat için bir sürpriz getirir.