Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 77. son bölüm full izleme araştırmaları başladı. Son bölümde Gülcihan'ın vedası izleyiciyi göz yaşlarına boğdu. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi 77. son bölümü ile araştırılıyor. Diziyi kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler haberimizden Camdaki Kız 77. son bölüme ulaşabilir.

Her hafta Perşembe günleri ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 77 bölüm full izle linki gündemdeki yerini aldı. İşte, Camdaki Kız son bölüm tek parça ve kesintisiz BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

CAMDAKİ KIZ GÜLCİHAN'IN ÖLÜMÜ GÜNDEM OLDU

Fenomen dizi Camdaki Kız'da Gülcihan karakterinin ölümü sosyal medyada gündem oldu. Gülcihan neden öldü? Devrim Yakut'un can verdiği Gülcihan karakterinin amansız bir hastalığa yakalandığı doktorlar tarafından açıklanmıştı. Durumu hızla kötüye giden Gülcihan 77. bölümde eşi, çocukları ve sevdikleri ile vedalaştıktan sonra vefat etti. Gülcihan’ın veda sahnesi izleyiciyi ağlattı.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ 78.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 78.yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Metin’in babalık itirafı Nalan’ı şok eder ve Metin’den uzaklaşır. Ne Hayri ne de başkasını görmek istemez. Türkan ise kızlarla Nalan’a geldiğinde, Nalan onu reddedemez ve Türkan’ın şefkati çok hoşuna gider ve Türkan’a okuma yazma öğretmek için işe koyulur.

Muzo, Nalan’ın Hayri ile beraber olduğunu Sedat’a itiraf etmek zorunda kalır ama Sedat’tan beklemediği bir tepki alır. Billur’la Muzo ise önemli bir karar alırlar. Koroğlu Konağı’nda hep beraber yenen akşam yemeğinde Sedat, Nalan’ın eksikliğini derinden hisseder. Gülcihan ise herkesle ayrı ayrı helalleşir. Sedat, Nalan’ın evinin önünde beklerken konakta da beklenmeyen bir gelişme yaşanır.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız 78. bölümü ile 4 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D’de!