Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 76. son bölümü yine nefes kesti. Camdaki Kız'ın yayınlanan son bölümü hayranlarından tam not alırken final sahnesiyle birlikte 77.yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki Camdaki Kız 77. yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız bu hafta yayınlanacak mı?

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız'ın yeni bölümü 4 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'da.

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın Foto Galeri: Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın

CAMDAKİ KIZ 77. YENİ BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin 77. yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM ÖZETİ
Camdaki Kız 77. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı! Metin'den "babalık" itirafı…

Sedat'ın Nalan'a ev ziyareti Hayri ile Nalan'ın tartışmasına neden olur. Hayri, Nalan'a kendisinden başka kimseyle görüşmemesi yönünde baskısını sürdürür. Gülcihan; hastaneden eve çıkar. Selen de annesinin durumunu öğrenir ve bir tehlike geçirir.

Nalan, Hafize'nin yönlendirmesiyle gittiği resim kursunda Metin'le karşılaşır. Billur; Gülcihan'a geçmiş olsun ziyaretine gider ve Muzo'ya bir itirafta bulunur. Sedat ise Muzo ve Billur'un konuştuklarını duyar. Türkan, artık eve uğramayan Hayri'nin çocuklarla ilgilenmesini sağlamak için yine Nalan'dan yardım ister. Hayri, Nalan'ın evinin önünde Metin'i görünce, onun üstüne gider ve Metin, Nalan'ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır.