Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 80. son bölümü yine nefes kesti. Camdaki Kız'ın yayınlanan son bölümü hayranlarından tam not alırken Hayri'nin ihanet itirafı karşısında çıldıran Nalan'nın sahnesi aranmaya başladı. Camdaki Kız 80. son bölümde Hayrı, Laz kızı ile olan ilişkisini Nalan'a itiraf etmek zorunda kaldı. Duydukları karşısında sinir krizi geçiren Nalan'ın 'Sen bana aşıksın, benim için ölüyorsun!' diye haykırışları sosyal medyada gündem oldu. İşte Camdaki Kız 80. son bölümde Nalan çılgına döndüğü o sahne..

camdaki-kız-nalan

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız bu hafta neler olacak?

Camdaki Kız 81. yeni bölümden ilk bilgiler ortaya çıktı. Laz kızı Hayri’ye ne yaptı? Hayri yaptıklarıyla en sonunda Nalan’ın psikolojisini bozuyor. Nalan’ın çaresiz halini gören Sedat çok üzülüyor ve Nalan’ı geri kazanmaya karar veriyor.

Laz kızı Hayri’yi önce Nalan’dan sonra da Türkan’dan ayırmaya karar veriyor. Hayri ise Nalan ve Türkan ile helalleşip ikisiyle de ayrılıyor. Ama Laz kızı Hayri’yi bıçaklıyor. Peki Hayri yaşayacak mı? Bu soruların cevabını Camdaki Kız'ın bu hafta yayınlanacak olan 81. yeni bölümünde alıcaz.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA ?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız'ın yeni bölümü 8 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da.

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın Foto Galeri: Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KANAL D ekranlarında beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ,