STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çöp Adam 16. son bölümüyle hayranlarından yine tam not almayı başardı. Dizinin final sahnesiyle birlikte sevenlerini yeni bölüm heyecanı sardı. 17. yeni bölümü merak eden  hayranları Çöp Adam'ın yeni bölüm tanımı merak ederek arıyor. Peki Çöp Adam 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çöp Adam bu hafta yayınlanacak mı?

ÇÖP ADAM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

STAR TV ekranlarında beğeniyle izlenen Çöp Adam dizisinin yeni bölümü 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'da

ÇÖP ADAM DİZİSİ 17.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan Çöp Adam 17. bölüm fragmanı yayınladı.  BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Peri'nin annesinin gelişiyle başlayan kriz, Süleyman'ın saldırısıyla hastanede sona erer. Peri, annesinin yalıda olduğunu bile umursamadan Tamer ve diğerleriyle hastaneye gider. Bu sırada İpek, evde Aysel ve Bülent'e Peri ile ilgili sırrı söyler. Selim'in Ahu'yu Cenk'in odasında yakalamasının ardından Berrin, ablasını temize çıkarmak için kendisinden hiç beklenmeyecek bir yalan uydurur.

Tamer ve Peri, yalıdaki gerginlikten biraz uzak kalmak için Seko'nun evine giderler. Burada karşılaştıkları sürpriz misafirler ve öğrendikleri bilgiler, ikisinin arasında gerilime yol açar. Peri'nin ruh sağlığı konusunda giderek endişelenen Tamer, sorularına cevap bulabileceği tek kişiyle görüşür ve kararını verir. Bu esnada Peri, Aysel'e öyle bir şey söyler ki yalıda ortalık fena karışır.