STAR TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çöp Adam 23. son bölümüyle hayranlarından yine tam not almayı başardı. Dizinin final sahnesiyle birlikte sevenlerini yeni bölüm heyecanı sardı. 24. yeni bölümü merak eden  hayranları Çöp Adam'ın yeni bölüm tanımı merak ederek arıyor. Peki Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam sezon finali ne zaman?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çöp Adam bu hafta yayınlanacak mı?

ÇÖP ADAM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

STAR TV ekranlarında beğeniyle izlenen Çöp Adam dizisinin yeni bölümü 7 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da

ÇÖP ADAM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'da Çarşamba günü yayınlanacak olan Çöp Adam 24. bölüm fragmanı yayınlandı.  FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Çöp Adam 22.Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı Video: Çöp Adam 22.Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı

ÇÖP ADAM DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

“Çöp Adam” dizisi ise 24. bölümüyle 7 Haziran’da sezon finali yapacak. Hikayesi ve karakterleriyle izleyicileri etkileyen dizi, gelecek sezon için devam kararı aldı.
 

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Peri, suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da Tamer'i ikna etmeyi başaramaz. Bülent hastaneye kaldırılır ve artık Peri'nin tek umudu Bülent'in iyileşip gerçekleri anlatmasıdır. Ancak işler beklediği gibi gitmez. Bu sırada hiç ummadığı biri Peri'nin masumiyetine inanır.

İşler iyice karışmışken, Tamer, Peri'yi kurtarmak için hayatta onu en çok ezen insanın yaptığı şantaja teslim olur. Bu sırada Peri, Aysel'le yaptığı bir konuşmanın ardından Tamer'i tehlikeye atmayı bile göze alarak çaresizce bir adım atar. Meryem ise altüst olmuş duygularıyla başa çıkmaya çalışırken, Yavuz'un sürpriz hamlesi, onu mutluluktan havaya uçurur. Fakat bu mutluluk sadece birkaç saniye sürecektir. Yalıdaki sorunlardan bunalan Tamer, gece geç saatlere kadar şirkette kalır. Bu kaçış, çok daha büyük sorunları beraberinde getirecektir.

Peri, Elit konusunu artık takıntı haline getirmiştir. Şirkete gittiğinde Elit ve Tamer'i birlikte görünce korkularıyla yüzleşmeye karar verir ve ters köşe bir hamle yapar. Bu hamle, içini rahatlatmak yerine şüphelerini artırmaktan ve Tamer'le arasını germekten başka bir işe yaramaz. Üstüne, Tamer'in gizemli tavırları Peri'nin kuşkularını iyice büyütür. Peri, sonunda gerçeği anlamak için çaresizce bir adım atar ve beklediğinden daha büyük bir şok yaşar