Kanal D'nin yeni dizisi Dönence'yi izleyiciye duyurdu. BBaşrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Dönence dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Dönence dizisinin konusu ne? Dönence 1.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

DÖNENCE İLK BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Kanala D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Dönence dizisinin ilk bölümü 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

DÖNENCE İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin yeni dizisi Dönence 1.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. 

DÖNENCE DİZİSİ KONUSU NE?

Dönence dizisi, İsrail yapımı Exceptional dizisinden uyarlanmış ve Kanal D ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dizi, Asperger sendromlu kız kardeşi Gülce ile Gece'nin hayatını konu almaktadır. Gece'nin kardeşi için İstanbul'dan taşınması, onun bütün hayatını değiştirecektir.

Dizi, Asperger sendromu gibi özel bir durumu olan bireylerin hayatını ve bu durumun aile ilişkileri üzerindeki etkilerini anlatmaktadır. Gece'nin kardeşi Gülce'nin eğitim göreceği yeni okul için taşınması, Gece'nin hem kendi yaşamında hem de kardeşiyle olan ilişkisinde yeni zorluklarla karşılaşmasına neden olur.

DÖNENCE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Nuray Uslu’nun kaleme aldığı Dönence’nin oyuncu kadrosu resmen yıldızlar geçidi gibi. İşte dizide yer alan oyuncular;

Caner Topçu
Sümeyye Aydoğan
Didem İnselel
Ülkü Hilal Çiftçi
Can Kızıltuğ
Doğ Karakaş
Atakan Hoşgören
Nazlı Çetin
Can Kızıltuğ
Şebnem Doğruer
Mesut Yılmaz
Edanur Gülbudak