FOX TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Ego dizisi 13.bölüm final fragmanı yayınlandı. EGO dizisi 21 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümü ile ekrana veda edecek. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi sevilen oyuncularının yer aldığı Ego dizisinin yeni bölümü 21 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

EGO YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sibel ve Erhan, Elif'in hayatlarından tamamen çıktığını düşünürken konaktaki akşam yemeğinde karşı karşıya gelmişlerdir. Sibel, Elif'in Erhan'dan vazgeçmediğine emin olmuştur. Fakat artık o da geri adım atmayacak, Erhan için savaşacaktır. Gerginlik giderek artarken Burhan'ın kalp krizi geçirdiğini öğrenirler. Burhan'ın durumu, Erhan ve Elif'i yeni bir oyun oynamak zorunda bırakır. Erhan ve Elif, Burhan iyileşene kadar birlikteymiş gibi davranmaya karar verirler. Sibel bu durumu anlayışla karşılamaya çalışsa da, Erhan'ın boş zamanlarını Elif ve Burhan'ın yanında geçirmesi Sibel ve Erhan'ın gerilmesine sebep olacaktır.

EGO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Geçtiğimiz akşam yepyeni tanıtımı yayınlanan ve yeni tanıtımıyla da çok konuşulan dizide; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan'ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. 

EGO DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ego dizisinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.