Rıdvan Dilmen olayı ne, Emine Erdoğan Rıdvan Dilmen'e ne söyledi, Emine Erdoğan Rıdvan Dilmen'e neden kızdı? soruları gündemin en çok merak edilen sorularının başında geliyor. Emine Erdoğan Rıdvan Dilmen videosunda aslında ona kızmamış. İşin aslı başka çıktı. Erdoğan'ın Türkiye'nin 13'ncü Cumhurbaşkanı seçildiği ilk dakikalarda havalimanında çekilen bir video Rıdvan Dilmen ile Emine Erdoğan arasında sorun olduğu, Emine Erdoğan'ın Rıdvan Dilmen'e kızdığı, Erdoğan ile Rıdvan Dilmen'in fotoğraf çekilmesine izin vermediği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak görüntüler ve gürültülü ortamda çekilen videoda söylenenler yanlış anlaşılmış ve kamuoyuna yanlış aktarılmıştı. Emine Erdoğan Rıdvan Dilmen'e 'Siz yanlış yaptınız' değil, 'Siz yalnız çekilin' demiş. Emine Erdoğan Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen'in Erdoğan'la fotoğraflarını birlikte edğil yalnız çekilmesi konusunda uyarmış. İşin aslı Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalar ve yayınladığı fotoğraflar sonrası ortaya çıktı. 

RIDVAN DİLMEN OLAYI NE? RIDVAN DİLMEN EMİNE ERDOĞAN'A SAHİP ÇIKTI

Rıdvan Dilmen Emine Erdoğan videosu ile ilgili yaptığı açıklamayla Emine Erdoğan'a sahip çıktı ve yaşanan olayın detayını anlattı. Rıdvan Dilmen, Emine Erdoğan için, "Affedersiniz sokaktaki insana söylemez. 'Yanlış yaptınız' demedi, 'Yalnız çekilin' dedi. Allah aşkına Emine hanım hiç kimseye bu üslupta konuşmaz ki..." diye konuştu.

SİZ ÇEKİLİN, SİZ YANLIŞ YAPTINIZ DEMEDİ!

'Siz çekilin, siz yanlış yaptınız' ifadesinin doğru olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Öncesinde de ayak üstü konuştuk. 'Mesut Özil ile yalnız çekilin önce, sonra birlikte çekilirsiniz' dedi" açıklaması yaptı.

Rıdvan Dilmen, seçim gecesi Erdoğan ile çekilen fotoğraflarını da paylaştı.