Eşim Benzerim Yok Güneş'in Diskalifiye Olma Sebebi Ne? Eşim Benzerim Yok Güneş Neden Yok? FOX TV'nin yaz programları arasında yer alan Eşim Benzerim Yok programı Kısmetse Olur yarışmasına benzerliği ile dikkat çekiyor. Eşim Benzerim Yok programının 1 Ağustos Salı günü yayınlanan bölümünde Güneş'in olmaması dikkat çekti. Peki Eşim Benzerim Yok Güneş Kimdir? İşte detaylar...

Eşim Benzerim Yok programının bugün yayınlanan bölümünde Güneş'in olmaması dikkat çekti. Programın sunucusu Burcu Esmersoy, Güneş'in diskalifiye edildiğini açıkladı. Eşim Benzerim Yok Güneş Neden Diskalifiye Oldu? sorusunun cevabını yine Burcu Esmersoy verdi. Yarışma şartlarına uygun davranışlar sergilemediği için artık programda Güneş'in isminin anılmayacağını açıklandı. 

Böylelikle Güneş Eşim Benzerim Yok programından ilk diskalifiye edilen yarışmacı oldu.

EŞİM BENZERİM GÜNEŞ GÜL KİMDİR

EŞİM BENZERİM GÜNEŞ GÜL KİMDİR, İstanbul’da doğan bir öğretmen ve sosyal medya fenomenidir. TikTok’ta paylaştığı videolarla geniş bir takipçi kitlesi edinen Güneş’in takipçi sayısı 134 binden fazladır. 2023 yılında Fox TV’de yayınlanan Eşim Benzerim Yok programına katılan Güneş. Yarışmada kendine olan güveni ve her ortamda parlayan kişiliğiyle dikkat çekti. Güneş, yarışmada kendini gösterme fırsatı buldu ve izleyiciler tarafından sevildi. TikTok’taki başarısını ve yarışmadaki performansını birleştirerek, Güneş’in takipçi sayısının daha da artması beklenmektedir.