Mehmet Akif Ersoy, geçtiğimiz haftalarda THY ile yaşadığı sorunu sosyal medyadan paylaşmıştı. Uçağa alınmadığını ve görevlilerin bir sonraki uçuş için yeniden bilet alması gerektiğini söylediğini dile getiren Ersoy, 'Ben havalimanına 45 dakika önce geldim. Sistem üzerinden check-in yapmama hiç bir şekilde müsaade edilmedi. contraeal'a geldiğimde de uçak dolu olduğu için beni almadılar' demişti.

Bu olayın ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, durumun aslında Mehmet Akif Ersoy'un anlattığından daha farklı olduğunu aktardığı bir paylaşımda bulunmuştu.

HAVAALANINDA VİDEO ÇEKTİ

Bu olaylardan sonra sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver'den ünlülerin bu hallerini ti'ye alan bir paylaşım geldi.

Havalimanına gidince kendini tutamayan ve Mehmet Akif Ersoy'un videosuna gönderme yaparak kendisini ti'ye alan Gökhan Ünver, yine herkesi kahkahalara boğdu.

Videoyu çektiği esnada kendisi de dayanamayıp kahkaha atan fenomen, 'Ünlülerin gittikçe tuhaflaşan istekleri' yazdığı videosunu Instagram hikayelerinde paylaştı. 

'Şimdi arkadaşlar uçağa 10 dakika kala geldim. Ama buradayım yani, uçağı görüyorum. Şurada henüz. Uçak piste çıkmış yani. 'Binebilir miyim?' diyorum, 'hayır' diyorlar ya. 40 dakika önceden gelmen lazım diyorlar. Hayır görüyorum, dönsün pilot gelsin diyorum yani. Ne var 2 dakika... Yok! Ve üslup o kadar çirkin ki. Yani bu kadar kötü bir üslupta bunu söylüyorlar ki gerçekten. Eyvallah abi, hiçbir şey demiyorum!'