Bambaşka Biri ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Hande Erçel ve Burak Deniz, Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ardından Bambaşka Biri ile 2. kez partner oldu. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bambaşka Biri dizisini kaçırmak istemeyenler için Bambaşka Biri dizisi canlı yeni bölüm izleme linki ve detayları haberimizde paylaştık.

Bambaşka Biri 1. bölüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bambaşka Biri'nin 1. bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Bambaşka Biri 1. Bölüm izle, Bambaşka Biri Dizisi Son bölüm, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri 1. bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 1.bölümü...

BAMBAŞKA BİRİ 1. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
BAMBAŞKA BİRİ 1. BÖLÜM İZLE

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ KONUSU NEDİR? 

İstanbul'a yeni dönen savcı Leyla Gediz, daha ilk günden aldığı davanın ve aynı gün tanıştığı adamın hayatını değiştireceğinden habersizdir. Leyla, bütün Türkiye'yi sarsan bir cinayet vakasının başına geçer. Geçmişte suç işlemiş olan abisini bile gözden çıkaran Leyla, davada hayatta en çok güvendiği insanların isimlerinin geçmesi ile beklemediği bir darbe alacak ve kime güvenip kime güvenemeyeceğini sorgulamak zorunda kalacaktır.

Türkiye'nin en sevilen haber sunucusu Kenan Öztürk ise Leyla'nın bağlı olduğu başsavcı Turan'ın oğludur ve aynı davayla yakından ilgilenmektedir. Kaderleri sürekli kesişen Kenan ve Leyla, aralarındaki çekime karşı koyup soruşturma yolunda beraber yürümek zorunda kalacaklardır. Ne var ki katilin ne kadar yakında olduğundan habersizlerdir.

Cinayetin ardındaki nedenler ortaya çıktığında katil halkın gözünde bir suçlu mu yoksa bir kahraman mı olacaktır? Bu savaştan Leyla ve Kenan'ın aşkı mı yoksa aralarındaki düşman mı güçlü çıkacaktır?

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ OYUNCULARI 

Hande Erçel,
Burak Deniz,
Cem Davran,
Menderes Samancılar,
Ferit Aktuğ,
Begüm Akkaya,
Uğur Uzunel,
Polen Emre,
Gülçin Hatıhan,
Aslı Orcan,
Berrin Arısoy,
Muttalip Müjdeci