Ruhun Duymaz sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı Ruhun Duymaz 3. bölümü ile 7 Ağustos Pazartesi (Bugün) izleyici karşısına çıkacak. Ruhun Duymaz dizisi 2. bölümü ile izlenme rekorları kırdı. Ruhun Duymaz yeni bölüm ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ruhun Duymaz'ın yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Ruhun Duymaz 3. bölüm full izle, FOX TV Ruhun Duymaz izle, Ruhun Duymaz yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Ruhun Duymaz dizisinin 3.bölümü...

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM İZLE

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Onur Civan'ın organize ettiği müzayededen Kameryanların ünlü elmas kolyesini çalmaya karar verir. Amacı Civan'ı maddi olarak zora sokmak, prestijini yerle bir etmek ve yurtdışına kaçmasını engellemektir. Hırsızlığı yapabilmek için Ece'ye ihtiyacı vardır. Ece ve Onur soygun için planlarını yaparken Ayla Onur'a resti çeker. Bir hırsızla çalışmasının başına açacağı dertler konusunda uyarır. Onur bir taraftan Ece'yi kontrol etmekte zorlanmakta, diğer taraftan bu olağanüstü kadına olan hislerini yok saymaya çalışmaktadır.

RUHUN DUYMAZ KONUSU NE?

Ruhun Duymaz, ajan temalı bir dizi olacak. Koral ailesi Türkiye’nin en büyük Mücevherat sahibidir. Ajan Onur, Kaçakçı Civan Koral’ı kaçakçılık yaparken durdurmaya çalışacak. Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise bin bir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız olarak karşımıza çıkacak. Ruhun Duymaz, aşk dolu hikayesi ile herkesin dikkatini çekecek.

RUHUN DUYMAZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yanısıra Tuğrul Tülek, Aslı Sümen ve Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise binbir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsız.