Star TV'nin sevilen dizisi Gecenin Ucunda dizisi son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Dizin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölümü merak eden Gecenin  Ucunda hayranları yeni bölüm tanıtımını aramaya başladı. Peki Gecenin Ucunda 24. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? 

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Gecenin Ucunda bu hafta yayınlanacak mı?

GECENİN UCUNDA DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA? 

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümü 4 Nisan Salı akşamı saat 20.00'da.

GECENİN UCUNDA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin sevilen dizisi Gecenin Ucunda 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  FRAGMANI BURAYA TIKLARARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Nejat, Kazım'ın kendisine kurduğu kumpası ifşa etmek için Macide'nin karşısına çıkmış, her şeyi tek tek anlatmıştır. Ancak Macide, Nejat yerine Kazım'a inanmayı tercih etmiştir. Nejat, Kazım konusunda Macide'nin gözlerini açmaya kararlıdır ancak kocasına güvenmekte kararlı olan Macide'yi ikna etmek neredeyse imkansızdır. Macide, Nejat'ın tavırlarına anlam veremeyip, onun için endişelenmeye başlamışken başına hiç beklemediği bir yerden onu derinden sarsacak başka bir darbe gelecektir. Acaba Macide düştüğü bu cenderenin içinden çıkmayı başarabilecek, basına gelenler karşısında ayakta kalabilecek midir?

GECENİN UCUNDA DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Gecenin Ucunda dizisi ile ilgili hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Dizi ile ilgili final kararı alındı

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaşmış olduğu, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay'ın kadrosunda yer almış olduğu Gecenin Ucunda final için gün sayıyor. 26 bölüm tasarlandığı öğrenilen Gecenin Ucunda dizisi 26. bölümüyle final meydana getirecek.

GECENİN UCUNDA FİNAL NE ZAMAN?

Bu akşam 23. bölümü ile ekrana gelecek olan Gecenin Ucunda dizisinin 26. bölümde final yapacağı duyuruldu.

Gecenin Ucunda, 25 Nisan Salı akşamı, 26. bölümüyle 20:00'de Star Tv'de son kez ekranlarda yer alacak.