TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve cumartesi akşamlarına adını yazdıran Gönül Dağı, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medyanın da yakından takip ettiği dizide herkesin merakla beklediği o haber geldi. Gönül Dağı yeni sezon yani 4. sezon ne zaman başlayacak? Unutulmaz bir sezon finali ile yayın hayatına ara veren Gönül Dağı dizisi için çekimler başlıyor, set kuruldu. Gönül Dağı yeni sezon çekimlerinin bu ayın son haftası başlaması bekleniyor. Gönül Dağı yeni sezon bölümleri ise  eylül ayının 2. ayından itibaren başlayacak. Yeni sezonda seyirciyi büyük bir sürpriz başlıyor. Taner ve Selma Öğretmenin evlenmesini bekleyenlere müjde, güzel haber çok yakında...

GÖNÜL-DAĞI-104.-bölüm

Gönül Dağı ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yeni sezonu 9 Eylül Cumartesi TRT1'de

Gönül Dağı hangi gün yayınlanıyor?

Gönül Dağı dizisi; Anadolu'yu konu alan, izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan, sıcak bir aile dizisidir. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı TRT 1'de her Cumartesi saat 20:00'da seyircisi ile buluşuyor.

Gedelli nerede, hangi ile bağlı?

Dizide Yozgatlı Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilirken filmin Yozgat'ın Gedelli ilçesinde geçtiği izlenimi verilmesine rağmen Gedelli günümüzde Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yer alan bir köy olarak bilinmektedir. Ancak Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Dizide Gedelli olarak çekimlerin yapıldığı yer Eskişehir'in Sivrihisar ilçesidir.