TRT 1'nin sevilen dizisi Gönül Dağı 98. yeni bölüm fragmanı duygulandıran, güldüren ve düşündüren 97. son bölümünün bitmesiyle merakla aranmaya başlandı. Peki Gönül Dağı 98.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı yeni bölüm ne zaman? sorusunun cevabı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi  sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı bu hafta yayınlanacak mı?

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT'de.

GÖNÜL DAĞI 97. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 97. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın Foto Galeri: Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın gerçek Instagram hallerine bakın

SON BÖLÜM ÖZETİ

Amcaoğulları bilişim vadisi inşaatının beklenmedik bir şekilde durmasıyla zor anlar yaşar. Amcaoğulları bir yandan inşaat işleri bir yandan roket geliştirme ile uğraşırken ziyaretlerine biri gelir. Amcaoğullarının, iş teklifine cevabı ne olacaktır? Asuman ve Cemile'nin Pekin ördeği aşerir. Ramazan ve Veysel, panik içinde Pekin ördeği ararlar. İkili Pekin ördeğini bulabilecek midir? Selami, Garip'in müzik yapmasını ısrarla isteyen yapımcıyla ters düşer. Selami müziğe küserken, Keriman ipleri eline alır. Keriman ne yapacaktır? Rıfat ve Mihriban yeni bir tedavi denerler. Rıfat tedavi masraflarını karşılayabilmek için ne yapacaktır?