Show TV'nin sevilen komedi ve aile dizisi Güzel Günler'in son bölümü izleyenlerden tam not alırken final sahnesiyle dizinin hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Güzel Günler'in hayranları 26. bölüm fragmanı araştırıyor. Peki Güzel Günler 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Günler Final tarihi belli oldu. Güzel Günler 26.Bölümde Final mi yapıyor?

Başrollerinde Binnur Kaya ve Ecem Erkek gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Güzel Günler bu hafta yayınlanacak mı?

GÜZEL GÜNLER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

SHOW TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Güzel Günler yeni bölümü 11 Haziran Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

GÜZEL GÜNLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI MI?

Show TV'nin sevilen dizisi Güzel Günler'in 26. final bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Kıymet’in gönlünü almak için her yolu deneyen Füsun ve Feyyaz birlikte geri dönüşü olmayan bir yola çıkmaya karar verirken, Hakim hiç beklemediği bir haberle sarsılacaktır.

Füsun ile Feyyaz aşkının ortaya çıkması evde bomba etkisi yaratır. Atakan’ın Feyyaz’ın üstüne yürümesi iplerin iyice kopmasına sebep olurken Hakim tarafları barıştırmak için meseleye el atacaktır. Bu sırada Mihran ve Selma evlilik kararı vermiş, onlara miras kalan konak meselesi yeniden gündeme gelmiştir. Kıymet’in gönlünü almak için her yolu deneyen Füsun ve Feyyaz birlikte geri dönüşü olmayan bir yola çıkmaya karar verirken, Hakim hiç beklemediği bir haberle sarsılacaktır.