Hayatımın Neşesi konusu nedir? TRT1 yeni dizisi Hayatımın Neşesi'ni izleyiciye duyurdu. Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hayatımın Neşesi dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Peki Hayatımın Neşesi dizisinin konusu ne? Hayatımın Neşesi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

HAYATIMIN NEŞESİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Hayatımın Neşesi dizisinin ilk bölümü 7 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

HAYATIMIN NEŞESİ İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT1 yeni dizisi Hayatımın Neşesi 1.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Hayatımın Neşesi 7 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında.

HAYATIMIN NEŞESİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Goya Entertainment tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan dizide Tıp Fakültesini yarıda bırakıp evlenen Neşe'nin çocukları büyüdükten sonra okuluna devam etmek istemesi ve çıkan af kararının ardından okuluna dönmesini konu alıyor. 

HAYATIMIN NEŞESİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Dizide Tolga Tekin ve Şebnem Bozoklu'nun yanısıra Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Selma Güneri, Gizem Kala, Ezgi Tombul gibi bir birinden başarılı oyuncular da yer alıyor.