Dilek Taşı ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dilek Taşı, başarılı oyuncu kadrosuyla olduğu kadar etkileyici hikayesiyle de milyonları ekran başına kilitleyecek. Yayınladığı Fragmanlarla milyonlarca diziseverin merakını uyandıran Dilek Taşı'nın başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı paylaşıyor. 7 Eylül Perşembe (Bugün) ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan diziyi kaçırmak istemeyenler için Dilek Taşı dizisi canlı yeni bölüm izleme linki ve detayları haberimizde paylaştık.

Dilek Taşı 1. bölüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Dilek Taşı'nın 1. bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Dilek Taşı 1. Bölüm izle, Dilek Taşı Dizisi Son bölüm, Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 1. bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Dilek Taşı dizisinin 1.bölümü...

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM İZLE

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre'yle İstanbul'un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur.

DİLEK TAŞI OYUNCULARI KİM?

Salih Bademci
Hazal Subaşı
Ozan Dolunay
Perihan Savaş
Özge Özberk
Teoman Kumbaracıbaşı
Elif Doğan
Çiçek Dilligil
Afra Karagöz