Kısmet 6.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kısmet dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Özge Özaçar gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kısmet dizisi bu hafta yayınlanacak mı? İşte Kısmet 6.bölüm 2.fragmanı ve detaylar...

FOX TV'nin yayınlandığı ilk günden itibaren sevilen dizisi Kısmet'in yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta cuma günü yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin değişik senaryosu ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Romantik komedi türündeki Kısmet dizisi, yaz sezonunun en başarılı yapımları arasında yerini aldı bile. İşte Kısmet 6.Bölüme ait detaylar...

KISMET YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?i

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Kısmet dizisi yeni bölümüyle 28 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

KISMET YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

FOX TV'nin yeni dizisi Kısmet 6.bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

KISMET DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ceylan, Doğan'ın evlilik teklifini bir şartla kabul eder. Doğan da kendisine şart koşullanmasını kabullenmez. Cevdet, Zemzem'le ilgili bir problem yaşar ve yardım için apartman sakinlerine başvurur. Doğan ve Melike, Taner'in elindeki Roza ve güvenlikçiyi kurtarmak için yeni aksiyonun içine dalarlar.

KISMET DİZİSİNİN KONUSU NE?

NTC Medya tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan, Cem Gelinoğlu ve Özge Özaçar'ın başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, senaryosunu Mahinur Ergün ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.

Etkileyici ve farklı konusuyla ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi, mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike'nin 5 yasından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi... Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da "Kısmet" değildir.

Kısmet Apartmanı’nda başlayan Doğan’ın aşkı, aileler arasındaki sosyal farklılıklar ve ikisinin de şahsına münasır karakterleri nedeniyle bir türlü nihayete ermez. Dizide; Doğan ve Melike’nin kavuşup kavuşmayacağının hikayesinin yanı sıra, Kısmet Apartmanı sakinlerinin hikayeleri de izleyiciyle buluşacak.

KISMET DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. NTC Medya tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan, Cem Gelinoğlu ve Özge Özaçar'ın başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, senaryosunu Mahinur Ergün ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.