FOX TV'nin yaz sezonu dizisi Kısmet 10. bölümü ile bu akşam izleyiciye veda ediyor. Kısmet Final Bölümü İzle ekranı için araştırmalar başladı. Kısmet'in final bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Kısmet 10. Bölüm Final FULL İZLE, FOX TV Kısmet izle, Kısmet final bölüm izle araştırması yapıyor. İşte Kısmet dizisinin 10.bölümü...

KISMET 10. BÖLÜM FİNAL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KISMET 10. BÖLÜM İZLE

KISMET FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Reis, Doğan, Taner ve Osman; Efe'yi kurtarmaya giderler. Doğan mafya konseyine hukuk danışmanı olur ama toplantıdan “İstanbul'un Sefiri” olarak çıkar. Ceylan, Sema ve Nilüfer çeyiz alışverişine çıkarlar. Doğan'la Melike listede kalan son şeyi yapmak için buluşurlar. Sonra... Sonra da son olur ama sanılanın aksine kimseye mutluluk "Kısmet" olmaz.

KISMET DİZİSİNİN KONUSU NE?

NTC Medya tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan, Cem Gelinoğlu ve Özge Özaçar'ın başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, senaryosunu Mahinur Ergün ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.

Etkileyici ve farklı konusuyla ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi, mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike'nin 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi... Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da "Kısmet" değildir.

Kısmet Apartmanı’nda başlayan Doğan’ın aşkı, aileler arasındaki sosyal farklılıklar ve ikisinin de şahsına münasır karakterleri nedeniyle bir türlü nihayete ermez. Dizide; Doğan ve Melike’nin kavuşup kavuşmayacağının hikayesinin yanı sıra, Kısmet Apartmanı sakinlerinin hikayeleri de izleyiciyle buluşacak.

KISMET DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Kısmet dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. NTC Medya tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan, Cem Gelinoğlu ve Özge Özaçar'ın başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken, senaryosunu Mahinur Ergün ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor.