Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Nursema'nın olaylı evliliğinden sonra haftalardır beklenen kavuşma sonunda gerçekleşti. Nursema ve Umut'un evleneceği günü iple çeken Kızılcık Şerbeti dizi fanları sonunda muradına erdi. Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan son bölümünde Nursema ve Umut sonunda evlendi. Nursema ve Umut'un nikah masasına oturduğu sahne ise dizi takipçileri tarafından aranan sahnelerden biri oldu. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 28.bölümde neler yaşandı?

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Kızılcık Şerbeti 28.bölümü ile seyirciden bir kez daha tam not almayı başardı. Peki Kızılcık Şerbeti dizisinin 28. bölümünde neler oldu?

Kızılcık Şerbeti Dizisinin 28. Bölümünde Neler Oldu?

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde: Abdullah, oğlunun tedirgin ve farklı davranışlarından şüpheleniyor. Fatih'i takip eden Abdullah, Aylin ile Fatih'in görüştüğünü öğreniyor. Abdullah, Fatih'i kendine gelmesi konusunda uyarıyor. Net bir tavırla bu işin bitmesini isteyen Abdulllah, Fatih'i alıp götürüyor.

Fatih de en az Abdullah kadar bu olanların son bulmasını istiyor. Fakat bir türkü Aylin'den kurutlamayan Fatih'in artık tek derdi Doğa'nın hiçbir şey öğrenmemesi ve bu işin hemen bitmesi oluyor...

Babasına kızarak ailesinden habersiz bir şekilde yarışma programına katılan Mustafa, bir kez daha Abdullah'ın ne kadar öngörülü olduğunu görüyor.

Nursema ve Umut'ın nikah töreni için tüm aile bir araya geliyor. Alev ve Doğa'nın şahitlik ettiği törende Nursema'nın mutluluğu gözlerinden okunuyor. 

Nikah töreninde Abdullah ve Alev arasında yaşananlar ise Pembe'yi kızdırıyor.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman?

Show TV erkanlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 29. bölümüyle sezon finali yapıyor. Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali ise 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ