Türkiye'nin sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, All Star formatıyla izleyici karşına çıkan fenomen yarışma programı 1.bölümüyle tam not aldı. MasterChef Türkiye All Star 2.Bölüm Fragmanın yayınlandı.

Geçen sezonun büyük ilgi gören jüri üyeleri Danilo Şef, Mehmet Şef ve Somer Sivrioğlu bu sezon aynı kadro ile devam edemiyor. Hepimizin alıştığı muhteşem MasterChef jüri kadrosu bu sezon dağıldı. Somer Sivrioğlu MasterChef All Star'da malesef olmayacak. Peki MasterChef All Star'da Somer Sivrioğlu'nun yerini kim alacak? MasterChef All Star yeni jüri üyesi kim? Yılmaz Öztürk kimdir?

MasterChef Türkiye All Star bomba gibi geliyor! Yarışmacılar efsane Video: MasterChef Türkiye All Star bomba gibi geliyor! Yarışmacılar efsane

MasterChef Türkiye All Star yayınlanan ilk fragmanında jüri üyeleri arasında Somer sivrioğlu'nun olmadığı detayı izleyici tarafından dikkat çekmişti. Fragman sonrasında gelen haber MasterChef takipçilerini üzdü. Bu sezon MasterChef All Star jüri kadrosunda Somer Sivrioğlu'nun olmayacağı dedikoduları gündeme gelmeye başladı. 

MasterChef All Star Yeni Jüri Üyesi Yılmaz Öztürk kimdir?

MasterChef fragmanında yer alan Yılmaz Öztürk kaç yaşında, nereli? Şef Yılmaz Öztürk kimdir? İşte hayatı ve biyografisi

Yılmaz Öztürk, meslek hayatına 1998 yılında Ankara’da başlamıştır. 1999 ve 2007 yılları arasında Türkiye’nin bilinen mutfaklarında çalışmıştır.

Üyesi olduğu “Chaine des Rotisseurs”ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması’nda Gümüş Madalya aldı. 2007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk sahibidir.