Show TV ekranlarının sevilen dizisi Maviye Sürgün 10.yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Maviye Sürgün'nin yeni bölümü için arama motorlarında araştırma yapan seyirci; Maviye Sürgün 10.bölüm full izle, Show TV Maviye Sürgün izle, Maviye Sürgün yeni bölüm izle araştırması yapıyor. İşte Maviye Sürgün 10. Yeni bölüm izle ekranı ve merak edilen tüm detaylar.

MAVİYE SÜRGÜN 10. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

MAVİYE SÜRGÜN 10. BÖLÜM İZLE

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİ 10. BÖLÜM KONUSU

Defne gözünü karartır ve Ali'ye korkunç bir darbe vuracak eylemini başlatır. Ali, Ozan'la restleşmeye karar verir. Kendisinde olan çantayı Ozan'a verecek ve karşılığında davasıyla ilgili gereken bilgileri alacaktır. Ancak altınların saklandığı arabayı Azra ve arkadaşları eğlenmek için gizlice alır ve arabayla çıktıkları bu yolculukta bilmeden kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar. Defne ise Murat'ın hastalığının ilerlemesiyle köşeye sıkışır. Defne bu sebeple gözünü karartır ve Ali'ye korkunç bir darbe vuracak eylemini başlatır.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Maviye sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer almaktadır.