Show Tv yaz dizisi Maviye Sürgün'ünü izleyiciye duyurdu. Yaz sezonun başlaması ve televizyon dizilerinin sezon finali yapmaya başlamasıyla birlikte yeni dizi haberleri gelmeye başladı. Maviye Sürgün dizisi de bunlardan biri. Başrollerinde Caner Cindoruk ve Damla Sönmez'in yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Maviye Sürgün dizisinin konusu ne? Maviye Sürgün 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

MAVİYE SÜRGÜN İLK BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Maviye Sürgün 1. bölüm yakında sizlerle.

MAVİYE SÜRGÜN İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin yaz dizilerinden Maviye Sürgün 1.Bölüm fragmanı yayınlandı.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Geiçci süre açığa alınan SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk) eşinin vefatından sonra denizlere açılır. Ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve içindeki Defne’yi (Damla Sönmez) kurtarır. Defne tam bir dolandırıcıdır.

Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Maviye sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer almaktadır.