ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. Programa kayınvalidesi Tülin Hanım ile başvuran Ferdi Bey, 12 gündür kayıp olan eşi Esra Sözer için Anlı'dan yardım istedi. Eşinin kendisine hamile olduğunu söylediğini ve ultrason fotoğrafı diye internet sitesinden aldığı görseli gösterdiğini belirten Ferdi Bey, "Hamile olmadığını çok hızlı kilo vermesinden anladım" dedi.

Esra Hanım'ın annesi Tülin Hanım da kızının çok uzun zamandır anne olmak istediğini belirterek sahte ultrason fotoğrafıyla hamilelik yalanını söylediğini doğruladı.

Esra Hanım'ın yalanının 7 ay sürdüğü ve genç kadının hamileymiş gibi fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Bebeğinin uzuvlarını göstererek herkese karnını sevdiren Esra Hanım'ın, bu süreçte "Hamileyim" diyerek ev işlerini eşine yaptırdığı öğrenildi.

Ferdi Bey, "Hamile olmadığını çok hızlı kilo vermesinden anladım" diyerek yalanın nasıl ortaya çıktığını açıkladı. Esra Hanım ise hamile olmadığı öğrenilince kayıplara karıştı.

ESRA SÖZER CANLI YAYINDA!
Tüm bunların ardından Esra Sözer, bugünkü canlı yayına gelerek eşi Ferdi Bey ile yüzleşti. Eşini karşısında gören Ferdi Bey, "Niye gittin? Sen beni hiç tanımadın mı? Canımı iste canımı veririm. Ben sana illa çocuk mu dedim? Anlatsaydın bu noktaya gelmezdik" diyerek gözyaşı döktü.

Tülün Hanım da "Psikolojik sorunların varsa, doktora gidelim. Kafanı dinle. Ancak Hasan'ın yanında olmaz kızım" dedi.

İlerleyen dakikalarda canlı yayına katılan Hasan Bey de "Benimle gelmek istiyorsa gelsin, gelmiyorsa ona ev açarım" ifadelerini kullandı.

Hasan Bey'in eşi ise canlı yayına bağlanarak kendi arabasıyla Esra'yı kaçırdığını ve Hasan'dan boşanmayacağını söyledi.