ŞOK'a bu hafta hangi ürünler geliyor? ŞOK 16 Ağustos Çarşamba Aktüel Ürünler Kataloğu'nun yayınlanmasıyla birlikte dev indirimlerin yer aldığı fırsatlar okula başlayacak öğrenci ve velilerin dikkatini çekti. ŞOK Aktüel Kataloğu'nda neler var? sorusu merakla aranıyor. Meraklı bekleyiş Şok Aktüel listelerinde kırtasiye ürünleriyle cevap buldu. Üstelik 30 Eylül 2023 tarihine kadar sizlerle olacak bu ürünleri bir buçuk ay boyunca aktüel raflarda bulabileceksiniz. 

ŞOK 16 AĞUSTOS AKTÜEL KATALOĞU VE FİYAT LİSTESİ

Şok Kırtasiye ürünleri arasında; lisanslı anaokulu çantası 99,95 tl fiyatıyla ilk dikkat çeken ürün oluyor. Paraşüt kumaş çanta 299 liradan ve lisanslı beslenmeli ilkokul çantası 199 liradan şok katalogları içerisinde yer alıyor. Laptop çantası 219 liradan ve sırt çantası 499 liradan satılırken bir başka sırt çantası 199 tl fiyata sahip olarak bu hafta sizleri bekliyor. Metal 2 katlı kalem kutu kamyon ürününde 119 tl fiyat bulunurken kırtasiye seti 129 tl fiyata sahip olarak ve renkli kalemlik 39,95 tl’den sizlerle buluşuyor. Renkli sırt çantası 199 tl adet fiyatına sahip olarak satılırken çelik matara 129 liradan pipetli çelik matara ise 149 liradan satışa çıkıyor. Isıya dayanıklı matara, çocuk matarası ürünlerinde indirimli fiyatlar yine ŞOK 16 Ağustos 2023 kataloglarında müşterisini bekliyor.

Okul alışverişlerinizi şok market farkı ve indirimiyle yapabileceğiniz ikinci indirimli ürün sayfasında yazı tahtası ayaklı ürünü 399 liradan, epson çok fonksiyonlu yazıcı 4.599 liradan sizleri bekliyor. Bu hafta dijital yazı tahtası, kablosuz mouse, siyah TVS kulaklık ürünlerinde kampanyalı fiyatlar bulunurken sekizli kinetik kum, palyaço balon seti, sevimli hayvanlar balon seti gibi bazı eğitici oyuncaklarda indirimli fiyatlar raflarda bulunuyor. 

ŞOK Aktüel 16 Ağustos 2023 kataloğunun indirimli ürün fırsatları bu kadarla sınırlı değil tabi ki. İşte ŞOK 16 Ağustos 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu...