TEŞKİLAT'ın son bölümü heyecan dolu sahneleriyle nefes kesti. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranları 75. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Peki Teşkilar dizisi 75. bölüm fragmanı yayınladı mı? 

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtcu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı?

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 22 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

TEŞKİLAT DİZİSİ 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

TEŞKİLAT BÖLÜM ÖZETİ

İkinci defa kızının ölümüyle yüzleşen Hartley, bu durumu hazmetmekte güçlük çeker. Amaçları uğruna kızının ölümüne göz yumması David Hartley'in daha acımasız yollara başvurmasına sebep olur. Efkar, Ömer'i kurtaran hamleyi yaptıktan sonra Francis'in radarına takılır. Efkar'dan haber alamayan Korkut ise Halit Başkan'dan zorlu bir görev için emir alır. Siyah İnci'nin sunduğu kanıtla gerçekler karşısında daha fazla direnemeyen Zehra, kendini bir kararın arifesinde bulur. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Hartley ise artık 'Gece Bekçisi' olarak harekete geçer. Hartley'in 'Gece Bekçisi' olarak yapacağı ilk hamle hem Ömer'i hem de Efkar'ı zorlu bir durumun içine doğru sürükleyecektir!

TEŞKİLAT'IN KONUSU NE?
Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

TEŞKİLAT OYUNCULARI KİM?
Murat Yıldırım (ÖMER)
Deniz Baysal Yurtcu (ZEHRA)
Gürkan Uygun (EFKAR)
Turgut Tunçalp (HALİT BAŞKAN)
Yunus Emre Yıldırımer (KORKUT)
Levent Can (DAVID)
Serdar Yeğin (UZAY)
Ahmet Uğur Say (GÜRCAN)
Yunus Narin (FRANCIS)
Seren Deniz Yalçın (HELEN)
Cansu Büşra Tuman (CELINE)
Ebru Nil Aydın (SACİDE)
Atılay Uluışık (SERMET)
Hande Dilan Hancı (ZEYNEP)
Ela Naz Koçak (YAĞMUR)