TEŞKİLAT'ın son bölümü heyecan dolu sahneleriyle nefes kesti. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranları 76. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Peki Teşkilar dizisi 76. bölüm fragmanı yayınladı mı? 

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtcu gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı?

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 4 Haziran Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

TEŞKİLAT DİZİSİ 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

TEŞKİLAT BÖLÜM ÖZETİ

Ömer'i kaybetme korkusuyla baş başa kalan Zehra derin bir acı yaşarken aynı zamanda intikam hırsıyla da yanıp tutuşmaktadır. Gözleri önünde ikinci defa aynı acıya tanık olan Efkar ise deşifre olma pahasına gemileri yakar. Hartley, terör devleti için sahadaki mücadelesini organize etmeye başlar. Bunun yanında Helen, babasının gerçek yüzü karşısında keskin bir dönüşümün eşiğinde karar vermek zorunda kalır. Atılan adımlar saklanan sırların ortaya çıkmasını sağlarken tehlikeyle baş başa kalmanın da yolunu açacaktır…

TEŞKİLAT'IN KONUSU NE?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

TEŞKİLAT OYUNCULARI KİM?

Murat Yıldırım (ÖMER)
Deniz Baysal Yurtcu (ZEHRA)
Gürkan Uygun (EFKAR)
Turgut Tunçalp (HALİT BAŞKAN)
Yunus Emre Yıldırımer (KORKUT)
Levent Can (DAVID)
Serdar Yeğin (UZAY)
Ahmet Uğur Say (GÜRCAN)
Yunus Narin (FRANCIS)
Seren Deniz Yalçın (HELEN)
Cansu Büşra Tuman (CELINE)
Ebru Nil Aydın (SACİDE)
Atılay Uluışık (SERMET)
Hande Dilan Hancı (ZEYNEP)
Ela Naz Koçak (YAĞMUR)