ATV'nin sevilen dizisi Üvey Anne son bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümden sahneler izlemek isteyenler yoğun olarak Üvey Anne 5. bölüm fragmanı izle şeklindeki araştırmalarına devam ediyor. İşte Üvey Anne 5. bölüm fragmanı ve diğer detaylar...

ÜVEY ANNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üvey Anne dizisinin yeni bölümü 24 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ÜVEY ANNE 4. BÖLÜM ÖZETİ

Faruk ve İpek'in önemli bir müşteriyle iş yemeğindeyken son anda çevirdiği dümenle yemeğe dahil olan Serap, tam da anlaşma konusu riske girmişken olayların seyrini değiştirir ve müşteriler tekrar anlaşma yapmak isterler. Müşterilerin anlaşma yapmak için onları kendi otellerine davet etmesiyle Serap çok mutlu olmuştur. Çünkü İpek bir toplantısı yüzünden günübirlik de olsa yapacakları bu seyahate katılmayacaktır. Bu durum Serap'ın Faruk'la baş başa kalması için iyi bir fırsattır. Ancak Serap'ı bu konuda bekleyen sürpriz hevesini kursağında bırakacaktır. Serap ile Cem'in evlenmeyeceğini öğrenen Nisan, Cem'le geçirdiği güzel anlardan sonra Cem'e hazırladığı sürprizle büyük bir risk aldığının farkında değildir.

Diğer yandan Mete, karısı İpek ile Faruk'un yakınlığından rahatsızlık duymaya başlayınca kontrolden çıkar ve İpek'i zor duruma sokar. Faruk'la İpek'in yakınlığı en çok da Serap'ı rahatsız ediyordur ve Serap, Naz'ı kullanarak ikisinin arasını açmak için hamlelerine başlar. Fakat Serap daha sonra çok daha tehlikeli bir işe kalkışarak olayı hayati bir noktaya taşıyacaktır.

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN KONUSU NE?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Üvey Anne dizisi yaz sezonuna damga vuracak yapımlardan biri olacak. Yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturduğu Üvey Anne dizisinin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. ONN Medya imzalı yapım ekranlarda adeta Karadeniz fırtınası estirecek. Bir babanın çocuklarına olan bağlılığına değinecek olan dram dolu yapımda babanın duygusal yaşantısı işlenecek.

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

ONN Medya tarafından ATV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli otururken, senaryosu Yasemin Kırbaş tarafından kaleme alınıyor.

Etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla yaza damga vurmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.