Kanal D ekranlarının konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Veda Mektubu 16. bölüm izle ekranı için araştırmalar başladı. Oyuncu kadrosunda Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın yanı sıra Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı dizinin 19 Haziran 2023 tarihli yeni bölümünde Seher ve Nevzat gerçeklerin üstünü örtmeye çalışır. Ziya ile Alanur yeniden yakınlaşmaya başlarken eve girmeyi başaran Aslı'nın sapığı ise ortalığı karıştırır. 

Dizinin son bölümü için arama motorlarında araştırma yapanlar, Veda Mektubu 16. Bölüm full izle, Kanal D Veda Mektubu izle, Veda Mektubu yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. Veda Mektubu 16. Bölüm izle linki son bölümü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyen seyirciler için haberimizde. İşte, full HD, tek parça ve kesintisiz seçenekleriyle Kanal D ile Veda Mektubu son bölüm izle ekranı ve özeti…

VEDA MEKTUBU 16. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
 

Veda Mektubu 16. Bölüm Özeti

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin son bölümünün konusu şöyle;

Aslı ve Mehmet, karşılarında Seher'i görünce ne yapacaklarını bilemezler... Bu kadar şeyin yaşanmasının sebebi Seher midir? Yoksa bu da oyunun bir parçası mıdır?  Aslı ve Mehmet, gerçeğin peşine düşerken birbirlerinden uzaklaşırlar çünkü Aslı gördüğüne inanırken Mehmet'in kalbi bunu reddediyordur. 

Ziya, evdeki gerginliklerin üzerine Alanur ile konuşmak ister ama işler hiç de umduğu gibi gitmez. Bu buluşma belki de tüm düzenlerini bozacaktır. Herkes kendi derdini çözmeye çalışırken Karlı ailesi, evin içindeki asıl tehdidin farkında değildir.