Vermem Seni Ellere dizisi 8. bölümüyle ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünü izleyen ve yeni bölümde neler olacağını öğrenmek isteyen izleyici yoğun olarak Vermem Seni Ellere 9. bölüm final fragmanı izle şeklinde araştırmalar yapmaya devam ediyor. Vermem Seni Ellere neden final oluyor? Vermem Seni Ellere bitti mi, ne zaman bitecek? 

Vermem Seni Ellere dizisi için resmi olarak final kararı verildi. Başrollerini Emre Bey ve Buse Meral'in paylaştığı dizi, 9. bölümün ardından ekrana veda edecek. Ani bir haberle final kararı alan dizinin neden bittiği ise merak ediliyor. 

VERMEM SENİ ELLERE NEDEN FİNAL OLUYOR?

Vermem Seni Ellere dizisi 13 Ağustos 2023 saat 20.00'de 9. bölümüyle birlikte ATV ekranlarında izleyicilerle vedalaşacak. ATV yönetimi, 9 bölüm süren dizinin sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Dizinin düşük reytingleri, ne yazık ki dizinin devam etmesinin önündeki en büyük engel olarak ortaya çıktı. Dizi neden final yapıyor?

VERMEM SENİ ELLERE FiNAL TARİHİ

Vermem Seni Ellere dizisi 13 Ağustos 2023 saat 20.00'de 9. bölümüyle birlikte ATV ekranlarında izleyicilerle vedalaşacak.