Kanal D yeni yaz dizisi Ya Çok Seversen'i ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinin merakla beklenen 2.Bölüm Önizleme yayınlandı. Daha ilk bölüm ile izleyicinin büyük ilgisini toplayan Ya Çok Seversen dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. 

Yaz dizisi olarak planlanan ve başrollerini Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi isimlerin paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak? 

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NE?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

“Ya Çok Seversen” dizisi 13 Temmuz Perşembe KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİYOR?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün'ün yazdığı “Ya Çok Seversen” dizisi Muğla'da çekiliyor.