Kanal D'in sevilen dizisi Ya Çok Seversen son bölümü ile izleyicisinin beğenisini kazandaı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 7. yeni bölümü merak konusu oldu. Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ya Çok Seversen 7. bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Meraklı izleyici Ya Çok Seversen 7.bölüm 2.fragmanı, Ya Çok Seversen fragman izle araştırması yapıyor. İşte, Ya Çok Seversen 7.bölüm 2.fragmanı...

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ya Çok Seversen bu hafta yayınlanacak mı?

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümü 17 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Ya Çok Seversen 6. bölüm full izle! Ya Çok Seversen son bölüm TEK PARÇA FULL İZLE Video: Ya Çok Seversen 6. bölüm full izle! Ya Çok Seversen son bölüm TEK PARÇA FULL İZLE

Ya Çok Seversen 7.Bölüm Fragmanı Video: Ya Çok Seversen 7.Bölüm Fragmanı

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Leyla ve Ateş iyice yakınlaşırlar. Aralarındaki durumun ne olduğunu kendileri de bilemezler. Bu belirsizlik Berit’in kafasını karıştırsa da ikiliyle uğraşmaktan vazgeçmez.

Füsun tesadüfen Leyla’yla ilgili sürpriz bir bilgiyi öğrenir ve peşine düşer. Bu bilgi onun eline koz verir.

Berit’in konuşması Ateş ve kardeşleri de yakınlaştırır. Bütün aileyi bir araya getirir.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NE?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİYOR?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün'ün yazdığı “Ya Çok Seversen” dizisi Muğla'da çekiliyor.