Kanal D'in beğeni ile izlenen dizisi Ya Çok Seversen son bölümü ile izleyicisinin ekrana kilitledi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ya Çok Seversen dizisinin 9. yeni bölümü merak konusu oldu. Yeni bölümde heyecan dorukta. Ateş, Leyla'ya evlenme teklifi ediyor. Peki onca yalana ve entrikaya rağmen Ateş ve Leyla evlenebilecek mi? Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ya Çok Seversen 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meraklı izleyici Ya Çok Seversen 9.bölüm fragmanı, Ya Çok Seversen fragman izle araştırması yapıyor. İşte, Ya Çok Seversen 9.bölüm fragmanı...

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ya Çok Seversen bu hafta yayınlanacak mı?

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümü 31 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Leyla ve Ateş sevgili olurlar; ancak, çocukların kafası karışmasın diye bir süre herkesten gizleme kararı alırlar. Füsun çetenin sırrını çözer. Yeni oyunlar kurması herkesi yeni bir yola sokar.

Umut ve Bige’nin iş birliği onları daha fazla yakınlaştırır. Ateş, Aydos’un sosyal anksiyetesini çözmeye çalışırken bütün aileyi hem eğlendirir ve yakınlaştırır. Bunlar olurken Füsun’da boş durmaz planlarına devam eder. Ateş ilişkilerini saklamaktan vazgeçer.

YA ÇOK SEVERSEN DİZİSİNİN KONUSU NE?

‘Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve kendi ayakları üstünde durarak yurtdışında yaşayan, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.