Yalı Çapkını'nın ekrana gelen ekrana gelen son bölümü yine izleyenleri şaşkına çeviren sahneleriyle hayranlarından tam not aldı. Dizinin 30.son bölümünün final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Dizinin yeni bölümünü merak eden hayranları 31.bölüm fragmanını merak ediyor. Peki Yalı Çapkını 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı izleyici tarafından merak ediliyor.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

STAR TV 'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni bölümü ile 5 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00 itibariyle sizlerle.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Star TV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Yalı Çapkını'nın 31.bölüm fragmanı  yayınlandı. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Seyran ve Ferit boşanma kağıtlarını imzalar ve Halis Ağa Seyran'ı kovmaktan beter eder. Saffet Ağa, Kazım ve Tarık yalıdan Seyran'ı alırlar. Tarık'ı gören ve onun durumdan istifade geldiğini anlayan Ferit çılgına döner ve Tarık'la kavga eder. Seyran gittikten sonra öfkesini içinde tutamayan Ferit, hem Halis Ağa hem de Orhan'la tartışır. Kafasını dağıtmak için kendini dışarı atan Ferit'in halini gören İfakat, Zerrin'e haber vermekte gecikmez. Zerrin ise Pelin'i Ferit'in peşine düşmesi için ikna eder. Kazım ise Seyran'ın muvafakatname imzaladığını duyunca hıncını yine ondan çıkarır. Saffet'le Suna nikah hazırlıkları yaparken Suna beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Ferit'in gece çıkması başına dert olurken, Seyran'ı görmek için yaptığı son hamlede de beklemediği bir cevap alır.